tirsdag 13. mars 2012

Grattis til Mina ! - og lykke til der ute i tunge spor, Arne!


Gratulere med bursdagen, Mina!
Gaven din fra mamma og meg får du i selskapet hos bestemor og bestefar med øvrig familie!
Håper du får en fin bursdagsfest nr.2 i dag! - så tar vi nr. 3 når vi kommer hjem!


Mina er flink og kan rigge et 6-spann og kjøre avgårde alene og uten problemer. Det er flott å kunne når man bare er 12 år!! Alle dukkevogner av alle slag har gjennom årene også vært brukt til valpe-trilling. Hun har som broren uttallige vertskapsoppdrag gjennom sommeren når barn og venner kommer på besøk for å se og holde valper! 

Mina deler sine foreldres friluftsinteresse og her ser vi henne og Hanna ( datter til Trine K. Lyrek) koser seg og ler bak på sleden innover fjellet på en familietur! I finvær.........Mina har også møtt Kronprins Håkon Magnus på åpningen av Finnmarksløpet i 2010 og fikk gitt han en hundelue - og den syntes han var fin! 


Masse hilsen fra mamma og pappa på FL1000
(Her: Arne og Marianne på en familietur med fiskelykke  - kansje det er Isak eller Mina som har fotografert? Ingen akkurat nå som vet eller husker her i redaksjonen......  )
***
*

Men så tilbake til Finnmarksløpet 2012 - til de harde realiteter:

Skitvær i Pasvik!!!

Melding fra handlerne:
Det er ikke så fint vær der Arne er nå!
Det har vært et vanvittig skitvær med nysnø og tungt snøvær.
Alle spann strever i traseen Kirkenes - Neiden II.

I skrivende stund spiser handlerne middag og håper å se kjørerne i Neiden engang i kveld. Det meldes om vanvittig tunge forhold fra de som er kommet inn til sjekkpunktet eller har fått kontakt med sine kjørere.

Arne kjørte rett gjennom sjekkpunktet i Kirkenes da han ville ha pause litt seinere på sporet. Hundene hans har god pels og de har dekken og utstyr til å pause i sporet. Arne syntes det var for tidlige å pause i Kirkenes så rett etter 16-timerskvilen. Arne kjørte derfor ut fra Kirkenes som nr. 2 i dag, men etterhvert fulgt av flere andre kjørere som hadde lignenede vurderinger som Arne.  Det gjaldt å kjøre mens det var forhold for det!

Da er det ikke mere å gjøre for oss enn å vente. Det gjør i allefall mange handlere i Neiden i kveld.
Å vente er vel mye av jobben deres denne uka, og vi unner handlerteamet til Arne; Marianne, Trine og Stein en god middag på sjekkpunkt Neiden mens de venter!


Bravo, Olivia!

Parken Gård Huskys rookie, Olivia Van Uytranck ( fra Waterloo i Belgia), kom i mål i Alta på FL500 på en fin 26. plass - og vi regner med hun deltar på banketten på FL500 i kveld! 
Godt gjennomført Olivia! Du nådde ditt mål!  Team Arne Karlstrøm

__________________________________________________________________________________
E t t e r p å s k r i f t :
Arne kom til Neiden II kl 20.55 - 50 min etter at blogg publisert til Minas bursdagsfest hos bestemor og bestefar. Arne ligger  på en 6. plass ved innkomst Neiden II.
Arne har kvilt 3 timer på sporet mellom Kirkenes og Nieden II. Hvis en trekker fra pausen så blir fartstiden omlag 11 km/t  - som jo er litt bedre enn 8,5 km/ t slik det står i status for Arne på Finnmarksløpets sider.
Legger ved 2 foto Arne har tatt på starten av denne 13. mars dagen da sola var å se.


1 kommentar:

  1. Hurra for vakreste Minamor <3 Skulle gjerne vært med på feiring for var, men får ta det igjen neste år!

    SvarSlett