søndag 11. mars 2012

Tøffe tak for hundespannene i sukkersnø.....

Bloggredaksjonen har fått henvendelser med spørsmål om Arne Karlstrøm satt på elva og stekte fisk til teamet eller noe slikt da GPS-markøren ikke har flyttet seg fra Levejok en millimeter på mange timer!!

Vi kan berolige folk: Han har vært i god gallopp mot sjekkpunkt Tana!  Arne sendte dette bildet til oss i morres kl. 9.27 - ti minutter etter start fra Levajok - på tur mot Tana med følgende tekst til:

"
Ut fra Levejok i påskevær! 
Måtte ta ut Sunny og Harly. Spora er delvis bare sukkersnø - så det blir en laaang tur til Tana!
Arne
"

Arne har nå siden starten i Alta sentrum gjort en restart oppe i Sorrisniva og passer sjekkpunktene:
 Jotka (50 km), Skoganvarre (58 km) og Levajok (78 km). Alta - Levajok er et strekk på 186 km. Arne og hundene har kvilt i over 7 timer og har holdt en fart på over 13,4 km/t i snitt på disse 186 km.
Han og hundene har vært i løypa i 13 timer inn til Levajok.  Han startet ut fra Levejok som nr 4 ut med 12 hunder. Etappen Levajok til Tana er på 117 km, og når de kommer fram dit har de kjørt 303 km - altså bortimot 1/3-del av FL1000.

Her: Sunny kjørte 186 km på sitt første FL1000. Godt jobba, gutt!

Team Karlstrøms handlere melder: God stemning og god framdrift i et nydelig vær!

Nabo Jon Hearn har ligget som nr 4 i FL500 og det er skikkelig flott! Han er 1 time etter lederen. Vår rookie Olivia ligger som nummer 24 med 6 hunder. Hun er forventet inn til Karasjok kl 20.23.

Nå venter vi alle i spenning på ankomsten til FL1000 i Tana i løpet av kvelden. Første spann - Harald Tunheim  - er kommet inn kl 17.38 !!


Hilsen
Team Arne Karlstrøm

Bilder vedlagt:


restarten i Sorrisniva


Nabo Pam leder spannet til start. Jon Hearn ligger som nr. 4 på 500! Fantastisk flott!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar