fredag 9. mars 2012

Sponsorenes avgjørende rolle!

Både jeg, konkurrenter og Finmarksløpet har hatt viktig drahjelp av sponsorer! Uten sponsorene som ser mulighetene ville vi i familiebedriftene rundt omkring og et lokalt hundeløp i Finnmark ikke hatt økonomiske muskler til å vokse og utvikle oss! Det er godt det finnes privatpersoner og bedrifter som tør å ha visjoner og ambisjoner på vegne av andre!

Vår bedrift Parken Gård Husky har Lance Ranger som en av våre inspiratorer og sponsorer. Lance er en mann vi ble kjent med i 2005. Da var han med på en 5 dagers tur på Finnmarksvidda. Dette likte han og har vært tilbake i Finnmark flere ganger. I fjor kjørte han FL500, og han kom i mål på en fin 26 plass. Det var den første turen i 2005 som satt i gang hans interesse for friluftsliv. Etter det har han vært på nordpolen, sydpolen og FL 500 i fjor. Planen var at han skulle kjøre FL500 i år også, men de venter tvillinger i disse dager så det måtte han skrinlegge. Han har vist lært det også i fra meg....

Her: Lance i mål Finnmarksløpet 2011.

Men neste år har han invitert meg med på å krysse Grønnland i Nansens fotspor 125 år etter  Nansens egen tur. Så det blir spennende.

Lance har en sønn som har CP, og på en reise til Mauritsius så han hvor dårlig de som er fungsjonshemma barna blir behandla. Derfor satte han i gang et arbeid med å skaffe penger til et barnehjem for fungsjonshemma barn i Mauritsius. På alle sine opplevelser rundt om i verden så samler han inn penger til dette barnehjemmet. Å samle inn midler var et viktig oppdrag han gjorde på Finnmarksløpet ifjor. På den kommende turen på Grønnland neste år vil vi også samle inn penger til dette. En handlingens mann med et stort hjerte.


Lance med sin kone  - og de venter tvillinger i disse dager.


Vi har flere sponsorerer i tillegg til Lance: HERBALIFE og Dogvitality. De har gode kosttilskudd - den første for folk og den andre for de firbente. Her under er jeg fotografert under en kort pause på sporet FL1000 der jeg nyter min posjon med HERBALIFE-drikk ..... Det ser kanskje ikke sånn ut, men det er en nytelsesgrimase til lyden:Ahhhh! sammen med et viddeglis! Marianne kjørte hele Femundløpet på bare Herbalife, og var svært fornæyd med det.


Avslutter dagens blogg med bilde fra gårdsdagens åpning av Boralisfestivalen i Alta. Alta kommune har gjort en flott jobb med å lage fantastiske rammer for Finnmarksløpet hvert år med egen vinterfestival! Lykke til med alle små og store Finnmarksløps-prosjekter alle næringsdrivende, frivillige og kommuner rundt omkring i Finnmark!

Under 24 timer igjen til start.
Kjenner nå det kribler i kroppen etter å få komme igang...

Arne

Vedlagt bilder fra gårsdagens Boralis Festivalåpning i Alta sentrum der alle løpere ble presentert, festivalens isskulpturer og stemning i byen.Iskunst på Boralisfestivalen 2012

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar